Quality Manager

Appliquer maintenant

Proferro maakt deel uit van de Picanol Group en omvat de gieterijactiviteiten en de mechanische afwerkingsactiviteiten van de groep. Proferro levert wereldwijd aan original equipment manufacturers in verschillende marktsegmenten zoals landbouwmachines, grondverzetmachines, compressoren, textielmachines en algemene machinebouw. Door het combineren van zowel gietwerk, mechanische afwerking, montage als co-design kan Proferro succesvol inspelen op de stijgende vraag naar grotere, technisch moeilijkere en kern intensieve stukken.

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v):

Quality Manager
Hands-on people manager met passie voor kwaliteit

JOUW FUNCTIE
- Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid, rolt dit samen uit met je team en zorgt voor de continue optimalisatie van het kwaliteitssysteem. Je denkt organsatiebreed door het kwaliteitsproces doorheen de volledige organisatie op te volgen en bij te sturen waar nodig. Je streeft steeds naar de meest kostefficiënte en kwaliteitsvolle oplossing.
- Je bent verantwoordelijk voor een team van quality engineers die je weet te motiveren door jouw enthousiasmerende en no-nonsense persoonlijkheid.
- Je zorgt ervoor dat alle producten beantwoorden aan de kwaliteitsvereisten van de klant vanaf de opstartfase tot en met de vrijgave. Samen met de productie bewaak je de metallurgische eigenschappen van de producten.
- Je bent de sturende kracht achter het continuous improvement proces m.b.t. kwaliteit voor leveranciers van het productieproces tot de levering bij de klant. Hiertoe ontwikkel je meetindicatoren die je regelmatig opvolgt met als doel tijdig preventieve en correctieve acties te initiëren.
- Je rapporteert aan de Vice President Proferro.

Profil

- Je hebt een basisopleiding industrieel of burgerlijk ingenieur metallurgie, materiaalkunde of (elektro) mechanica en hebt een goede kennis van procesindustrie in het algemeen of gieterijprocessen in het bijzonder.
- Je hebt ervaring binnen een productieomgeving in de procesindustrie. Ervaring met people management is een troef.
- Als people manager slaag je er systematisch in de prestaties van je medewerkers te optimaliseren. Je stelt je laagdrempelig op en toont betrokkenheid en drive.
- Je bent iemand met een visie die tevens heel praktisch & hands-on ingesteld is. Je bent sociaal vlot en communicatievaardig. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.
- Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.

Offre

- De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en initiatieven te nemen binnen een dynamische omgeving.
- Een functie binnen een organisatie die op vlak van technologie tot de top in haar segment behoort en er continu naar streeft om klaar te zijn voor de toekomstige uitdagingen.

Catégorie
Kwaliteit
Entreprises
Proferro
Pays
Belgique
Ville
Ieper
Niveau d'expérience
5-10 Jaar
APPLIQUER MAINTENANT